Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

«Замінував» всі школи: у Кривому Розі затримали «жартівника»

Вже довгий час повідомлення про замінування шкіл, торгових центрів, судів та лікарень стали звичним явищем у містах України. Кривий Ріг не є виключенням. І хоча вибухових речей не знаходять, кожний такий доводиться перевіряти. При цьому до справи залучають вибухотехніків, кінологів, поліцію, медиків та інших спеціалістів. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, мешканець Кривого Рогу вирішив пожартувати та повідомив до поліції про закладену вибухівку у майже 30 закладах освіти.

Дзвінок до поліції надійшов 3 жовтня близько 8-ї години ранку. Співробітники підрозділів Криворізького РУП та вибухотехніки обстежили адміністративні будівлі та прилеглі до них території. В результаті огляду жодних вибухових або небезпечних пристроїв не виявлено.

Правоохоронці встановили порушника. Ним виявився 49-річний місцевий житель. Його знайшли на вулиці в одному із районів міста, мобільні телефони вилучили.

Поліцейські затримали чоловіка. Наразі йому повідомили про підозру.

Раніше Інформатор писав про те, що СБУ виявило підлітків, які у співпраці з росіянами, розсилали фейкові повідомлення про замінування та про те, що у Кривому Розі повідомили про замінування усіх торгових центрів

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору