Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овочева закуска: як приготувати зелені помідори по-корейськи 

Зазвичай зелені помідори консервують на зиму, але цей рецепт для тих, хто не хоче чекати! Замаринуйте помідорчики, що не достигли, в суміші оцту, солі, цукру та води. Поставте їх ненадовго в холодильник — і невдовзі вже можна смакувати. 

Ідеальна смачна закуска, яку не треба довго чекати, – Інформатор.

Інгредієнти:

  • Томат зелений – 1 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Часник, зубчики – 2 шт.
  • Олія соняшникова – 40 мл
  • Оцет – 40 мл
  • Перець чилі, порошок – 5 г
  • Цукор – 10 г
  • Сіль – 20 г
  • Зелень – за смаком

Спосіб приготування:

Всі овочі добре помийте. Моркву і часник почистьте. Моркву натріть на корейській тертці. Часник пропустіть через прес. З’єднайте моркву із часником, додайте цукор, сіль, оцет, молотий перець чилі, олію і ретельно перемішайте.

Помідори розріжте навпіл і складіть у посуд, перекладаючи овочевою масою і подрібненою зеленню. Накрийте кришкою або фольгою і поставте у холодильник на годину.

Раніше ми розповідали, як приготувати ліниву картопляну запіканку. Писали, як приготувати салат з курячим філе, кукурудзою і маринованою цибулею та польські копитки.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Євгенія Глубінок

Нагору