Зазвичай зелені помідори консервують на зиму, але цей рецепт для тих, хто не хоче чекати! Замаринуйте помідорчики, що не достигли, в суміші оцту, солі, цукру та води. Поставте їх ненадовго в холодильник — і невдовзі вже можна смакувати.
Ідеальна смачна закуска, яку не треба довго чекати, – Інформатор.
Інгредієнти:
- Томат зелений – 1 кг
- Морква – 2 шт.
- Часник, зубчики – 2 шт.
- Олія соняшникова – 40 мл
- Оцет – 40 мл
- Перець чилі, порошок – 5 г
- Цукор – 10 г
- Сіль – 20 г
- Зелень – за смаком
Спосіб приготування:
Всі овочі добре помийте. Моркву і часник почистьте. Моркву натріть на корейській тертці. Часник пропустіть через прес. З’єднайте моркву із часником, додайте цукор, сіль, оцет, молотий перець чилі, олію і ретельно перемішайте.
Помідори розріжте навпіл і складіть у посуд, перекладаючи овочевою масою і подрібненою зеленню. Накрийте кришкою або фольгою і поставте у холодильник на годину.
Раніше ми розповідали, як приготувати ліниву картопляну запіканку. Писали, як приготувати салат з курячим філе, кукурудзою і маринованою цибулею та польські копитки.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.
Євгенія Глубінок