Кривий Ріг До сайту

Козорогам спілкуватися з близькими, Водоліям займатися собою: що радять зорі всім знакам зодіаку

11 вересня 2023 року 25-ий місячний день. Символ дня Черепаха. В цей період не варто поспішати, метушитись, починати щось нове. Краще буде провести день спокійно, неспішно, завершуючи раніше початі справи. 

Реклама

Що до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне.

Овен

Реклама

У цей день Овни можуть самі придумати собі проблеми на рівному місці. В результаті вам доведеться їх вирішувати, хоча в цілому понеділок ви могли б провести абсолютно спокійно.

Телець

Вас може відвідати ідея, як заробити більше грошей. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, він підкаже вам куди рухатися далі. Все у ваших руках.

Реклама

Близнюки

Близнюки весь день будуть перебувати серед великого скупчення людей, тому ви можете познайомитися з цікавими людьми. У цей день вам вдасться як знайти друзів, так і, можливо, другу половинку.

Рак

Реклама

Ракам варто приділити час фізичному розвитку. Спорт у вашому житті буде не зайвим. Однак не обов’язково ходити в “качалку”, ви можете вибрати те, що вам більше до душі.

Лев

На вас чекає грандіозний успіх в кар’єрі. У цей день ви сміливо можете братися за нові справи, а також вести за собою команду. Завтра ви будете єдиним лідером.

Реклама

Діва

А ось Дівам доведеться заморочитися над якимись організаційними питаннями. Вас можуть попросити організувати свято або тімбілдінг, наприклад. Проявіть креатив.

Терези

Якщо ви розумієте, що ваші стосунки з другою половинкою зайшли в глухий кут, постарайтеся відверто поговорити і знайти компроміс. Тільки так ви зможете зберегти стосунки.

Скорпіон

Завтра Скорпіонам не можна ухвалювати важливі рішення, пов’язані з їхнім фінансовим становищем. В іншому випадку ви ризикуєте залишитися без грошей на тривалий період.

Стрілець

Перед вами відкриються нові двері, за якими на вас чекає успіх і слава. Однак не думайте, що вам все буде даватися просто так. Доведеться потрудитися.

Козоріг

Цей день вам потрібно провести зі своєю сім’єю. Робота – не вовк, в ліс не втече. А ось душевний зв’язок з близькими ви можете втратити.

Водолій

Зосередьтеся на своїх особистих цілях. Припиніть всім догоджати, адже цього все одно ніхто не оцінить. Займіться тільки собою і почніть реалізовувати свої мрії.

Риби

Вас відвідає муза, яка дозволить вам зробити щось дуже круте. Вами всі будуть захоплюватися, що принесе вам неймовірну радість і впевненість в собі.

Раніше Інформатор писав про гороскоп на 10 вересня та про погоду на 11 вересня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова