Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

 Рибам – сварка, Овнам – творчість: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Цей гороскоп розкриє, на кого завтра чекає приємний сюрприз, тоді як іншим буде важливо знайти гармонію між своїми витратами та можливістю заощадити.

Астрологічний прогноз на завтра підкаже, кому необхідно бути більш творчим, – пише Інформатор.

Овен

Можливо, ви захочете розпочати новий творчий проєкт, і у вашій голові може виникнути кілька ідей. Однак ви, можливо, не зможете вирішити, яка з них вам найбільше подобається і як втілити її в життя.

Телець

Деяке домашнє обладнання, яке ви зазвичай сприймаєте як належне, може вийти з ладу. Більше однієї машини може працювати не так добре, як зазвичай. Це може засмутити, але не втрачайте терпіння і виправляйте це самостійно.

Близнюки

Можливо, ваше комунікаційне обладнання працює некоректно. Якщо вам абсолютно потрібно з кимось зв’язатися, можливо, найкращий варіант — сісти в машину і відвідати людину, якщо вона живе поруч.

Рак

У фінансових питаннях панує плутанина. Хтось із ваших близьких може зіткнутися з непередбаченими витратами, і ця людина може попросити у вас кредит. Ви хочете допомогти, але що б вони не сказали, не схоже, що їх ситуація скоро покращиться.

Лев

Ви можете відчути себе особливо авантюрним. У вас може виникнути спокуса взяти участь у ризикованих пригодах, таких як похід по пустелі. Не найкращий день для цього.

Діва

Можливо, в останні кілька днів ви занадто захоплено тренувалися, можете прокинутися з більш сильними м’язовими болями, ніж вам належить. Вам слід продовжувати тренуватися, але пом’якшити тренування і поки забути про біг.

Терези

Тривожні випадки, пов’язані з другом, можуть вас трохи збити з пантелику. Ситуація не схожа на те, що ви могли очікувати, тому ви та інші спробуєте це зрозуміти. Питання має вирішитися найближчими днями.

Скорпіон

У повітрі може виникнути певна плутанина, розбіжності та невдоволення. Можуть виникнути суперечки та непорозуміння серед друзів та родини. Постарайтеся не підливати масла у вогонь. Будьте розуміючими та співпереживаючими.

Стрілець

Можливо, ваше комунікаційне обладнання сьогодні працює некоректно. Якщо вам абсолютно потрібно з кимось зв’язатися, можливо, найкращий варіант — сісти в машину і відвідати людину, якщо вона живе поруч.

Козоріг

У фінансових питаннях панує плутанина, Козеріг. Хтось із ваших близьких може зіткнутися з непередбаченими витратами, і ця людина може попросити у вас кредит. Якщо ви вирішите позичити гроші, змиріться з тим, що якийсь час ви їх більше не побачите.

Водолій

Ви можете відчути нагальну потребу бути з друзями, але як тільки ви їх знайдете, и можете не дуже насолоджуватися їх компанією. У когось поганий настрій, і спілкування з цією людиною може зіпсувати ваш день. Можливо, краще приділити трохи часу собі.

Риби

Члени сім’ї можуть бути не зовсім чесними з вами, особливо щодо домашніх справ. Не дивуйтеся, якщо почуєте виправдання! Це може дратувати, але не дозволяйте, щоб це вас зачепило. Робіть те, що вам подобається.

Раніше ми розповідали, про гороскоп на 9 вересня. Писали, де у Кривому Розі цікаво провести вихідні та які фільми показують у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору