Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Тельцям зайнятися собою, Дівам почати щось нове: гороскоп на 28 серпня для всіх знаків зодіаку

28 серпня 2023 року 12-ий місячний день. Символ дня – Серце. В цей період покращується інтуїція. Можуть снитися віщі сни. В бізнесі, день вдалий хіба для спонсорства. Усі інші операції будуть даватися дуже важко.

Що до знаків Зодіаку, то Інформатор радить їм наступне

Овен

Ваша пристрасть до справи сто відсотків принесе вам бажаний результат. Ви можете зробити справжній прорив, який в результаті дозволить вам значно поліпшити своє фінансове становище.

Телець

День буде сприятливим для того, щоб ви нарешті зайнялися собою. Сходіть на масаж, в салон краси, на шопінг. Всі зміни підуть вам на користь.

Близнюки

Ви можете завести нові корисні знайомства, якщо не будете соромитися спілкуватися з людьми. Вам варто почати позбавлятися від комплексів, які нічого хорошого вам не обіцяють.

Рак

У цей день ви можете налагодити стосунки з партнером, якщо чесно поговорите з ним про свої почуття. Не бійтеся, що над вами будуть сміятися або не зрозуміють. Покажіть те, що у вас на душі.

Лев

З самого ранку ви будете заряджені божевільною енергією, яка дозволить вам зробити все заплановане. Зірки обіцяють вам великий успіх як в кар’єрі, так і в особистому житті.

Діва

День буде сприятливим для початку чогось нового. І почати вам варто з себе і свого способу життя. Займіться спортом і перейдіть на правильне харчування.

Терези

У вас можуть виникнути проблеми з грошима. Насправді їх дуже просто вирішити – затягніть пасок тугіше. В іншому випадку ви можете залишитися без гроша.

Скорпіон

Скорпіонам захочеться експериментів з партнером. Швидше за все, ви будете налаштовані на те, щоб ваша ніч пройшла дуже пристрасно і незвично. Ну, зірки схиляють вас до різноманітності.

Стрілець 

У цей день Стрільці проявлять всю свою амбітність. Вам захочеться мати набагато більше, ніж ви маєте зараз. Однак не варто “тиснути” на начальство, бо таким чином ви отримаєте тільки зворотний ефект.

Козоріг

Козерогам доведеться проявити все своє терпіння. Можуть виникати сімейні драми, проте вам варто набратися мужності і спокійно витерпіти всі нападки жінок. Таке теж буває.

Водолій

Завтра Водолії сміливо можуть починати якісь нові проєкти. Всі вони принесуть вам успіх, тому не потрібно ні в чому сумніватися. Удача буде на вашому боці.

Риби

Рибам варто навчитися фінансової грамотності. Зірки схиляють вас до того, щоб ви бездумно не витрачали свої гроші. Краще відкладайте їх на “чорний” день.

Раніше Інформатор писав про погоду на 28 серпня та про гороскоп на 27 серпня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору