Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ракам – сюрпризи, Дівам – труднощі: що обіцяють зорі 14 серпня всім знакам зодіаку

14 серпня 2023 року – це 27-ий місячний день. Символ дня – Тризубець. У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для добродійності. Все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу.

Щодо конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне

Овен

Новий день надасть сил та нескінченне бажання підкорити цей світ. Все, за що ви візьметеся, легко вдаватиметься. З будь-якої ситуації ви вийдете переможцем. Сум та образи підуть на другий план, сьогодні вони вам ні до чого.

Телець

Гороскоп на 14 серпня 2023 року говорить, що ви отримаєте неприємну звістку. Але не варто зневірятися, це спонукає виявити справжню сміливість у справах. Особливу увагу приділіть своїм діям та виразам, грубі слова можуть образити близьку людину.

Близнюки

Намагайтеся у першій половині дня виконати всі важливі справи. Тоді залишиться багато часу на вечірні прогулянки, зустрічі з рідними та друзями. Увечері можна спробувати реалізовувати нові ідеї, але варто пам’ятати, що для будь-якого результату потрібен час.

Рак

Гороскоп на 14 серпня 2023 року говорить, що цей день буде сповнений сюрпризів. Почніть займатися своїм здоров’ям, запишіться до зали чи басейну. Зараз ваш організм потребує фізичної активності. Але не перестарайтеся із заняттями. Сьогодні високий ризик травмуватись.

Леви

Неспокійний та емоційний день. Протягом усього часу вас супроводжуватиме тривога. Не виключені і конфліктні ситуації як у особистому житті, і на роботі. Деякі ситуації можуть призвести до депресії і навіть нервового зриву.

Діви

Гороскоп на 14 серпня 2023 року говорить, що цей день обіцяє труднощі, яких ви зовсім не очікували. Але ви не зможете це змінити, оскільки раніше ви припустилися помилок у розрахунках. Є велика ймовірність, що на вас чекають нові знайомства та дружні стосунки як з жіночою, так і з чоловічою статтю. Саме ці знайомства приведуть вас до початку реалізації задуманих планів.

Терези

День буде наповнений турботами та домашніми справами. Мабуть, настав час навести в хаті не лише порядок, а й затишок, спокій. Усі справи варто проводити у спокійному стані, а роботу виконувати виважено та розумно. У сім’ї можуть виникнути конфлікти, в яких, найімовірніше, ініціатором будете ви.

Скорпіон

Подбайте про фізичне та ментальне здоров’я. Дайте собі більше відпочинку, почніть медитувати, займіться йогою. Увімкніть приємну розслаблюючу музику та прислухайтеся до себе. Це допоможе вам привести нерви до ладу і налагодити своє життя.

Стрілець

Гороскоп на 14 серпня 2023 року говорить, що сьогодні ви страждатимете від власного нарцисизму. Намагайтеся не концентруватися тільки на собі. Вам слід якнайшвидше позбутися егоїзму, інакше не уникнути неприємних наслідків.

Козоріг

Життєвий потенціал Козерогів знаходиться на вершині. Але зірки не виключають, що на шляху можуть з’явитися невеликі труднощі, особливо якщо ваші задуми можна віднести до ризикованих. Не виключено, що в робочі моменти ваші колеги спробують вас заплутати або навіть при нагоді обдурити. Постарайтеся цього дня бути уважнішими.

Водолій

Сьогоднішній день принесе невеликі незручності. Причина може ховатися у ваших емоціях, переживаннях та стресі. Не варто вживати фастфуд чи харчуватися всухом’ятку. Також подбайте про те, щоб ваші страви не були гострими. Це нормалізує роботу травної системи загалом.

Риби

Будьте сьогодні особливо завбачливими. Це позначиться на ваших результатах у професійній сфері. Ваш авторитет виросте в очах не лише керівництва, а й колег, які вам давно заздрять. Дбайте про імідж.

Раніше Інформатор писав про гороскоп на 13 серпня та про погоду на 14 серпня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору