Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Козорогам спілкуватися з близькими, Водоліям займатися собою: що радять зорі всім знакам зодіаку

11 вересня 2023 року 25-ий місячний день. Символ дня Черепаха. В цей період не варто поспішати, метушитись, починати щось нове. Краще буде провести день спокійно, неспішно, завершуючи раніше початі справи. 

Що до конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне.

Овен

У цей день Овни можуть самі придумати собі проблеми на рівному місці. В результаті вам доведеться їх вирішувати, хоча в цілому понеділок ви могли б провести абсолютно спокійно.

Телець

Вас може відвідати ідея, як заробити більше грошей. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, він підкаже вам куди рухатися далі. Все у ваших руках.

Близнюки

Близнюки весь день будуть перебувати серед великого скупчення людей, тому ви можете познайомитися з цікавими людьми. У цей день вам вдасться як знайти друзів, так і, можливо, другу половинку.

Рак

Ракам варто приділити час фізичному розвитку. Спорт у вашому житті буде не зайвим. Однак не обов’язково ходити в “качалку”, ви можете вибрати те, що вам більше до душі.

Лев

На вас чекає грандіозний успіх в кар’єрі. У цей день ви сміливо можете братися за нові справи, а також вести за собою команду. Завтра ви будете єдиним лідером.

Діва

А ось Дівам доведеться заморочитися над якимись організаційними питаннями. Вас можуть попросити організувати свято або тімбілдінг, наприклад. Проявіть креатив.

Терези

Якщо ви розумієте, що ваші стосунки з другою половинкою зайшли в глухий кут, постарайтеся відверто поговорити і знайти компроміс. Тільки так ви зможете зберегти стосунки.

Скорпіон

Завтра Скорпіонам не можна ухвалювати важливі рішення, пов’язані з їхнім фінансовим становищем. В іншому випадку ви ризикуєте залишитися без грошей на тривалий період.

Стрілець

Перед вами відкриються нові двері, за якими на вас чекає успіх і слава. Однак не думайте, що вам все буде даватися просто так. Доведеться потрудитися.

Козоріг

Цей день вам потрібно провести зі своєю сім’єю. Робота – не вовк, в ліс не втече. А ось душевний зв’язок з близькими ви можете втратити.

Водолій

Зосередьтеся на своїх особистих цілях. Припиніть всім догоджати, адже цього все одно ніхто не оцінить. Займіться тільки собою і почніть реалізовувати свої мрії.

Риби

Вас відвідає муза, яка дозволить вам зробити щось дуже круте. Вами всі будуть захоплюватися, що принесе вам неймовірну радість і впевненість в собі.

Раніше Інформатор писав про гороскоп на 10 вересня та про погоду на 11 вересня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору