Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі водій автобуса та пасажири проігнорували людей на візках та з дитячими візочками: чим все закінчилось

Пересування у громадському транспорті для маломобільних криворіжців та мам з дитячими візочками залишається величезною для них проблемою. Замість допомоги вони отримують від оточення повний ігнор та незадоволення.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пост у соцмережі Олександри Олійник, днями комунальний автобус А 8 їхав від з зупинки Торговий центр до БМВ, маршрут А8, близько 19 години. Водій навіть не подумав відкрити пандус ні для інвалідного, ні для дитячих візочків. Люди в автобусі проігнорували прохання звільнити місце для візків, продовжували там стояти та навіть не посунули торби. Маломобільним подорожуючім довилося половину шляху стояти на виході. Далі вони зустрілися з незадоволеністю пасажирів, які не могли зайти чи вийти, а на передні двері виходити відмовлялися.

Як пише Олександра: “Бувають звісно інші водії, які турбуються про доступність і комфорт пасажирів, але на жаль це зустрічається не так часто”.

Раніше Інформатор писав про те, що водіїв криворізьких тролейбусів навчили користуватися пандусами, та про те представники громадської організації “Рух без меж” перевірили виборчі дільниці Кривого Рогу на доступність.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору