Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Kinder, Küche, Kirche”: екснардеп сексистські висловився про побиту у Дніпрі поліцейську

Екснардеп сьомого скликання Павло Кириленко відреагував на затримання поліцейськими зі стрільбою та загиблим у Дніпрі. Він вважає, що в поліції не має бути жінок, їх місце — Kinder, Küche, Kirche (діти, церква, кухня). Ба більше, Кириленко назвав “дегенератками” Клару Цеткін та Розу Люксембург, які боролися за права жінок.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Дніпро, Павло Кириленко написав наступне: “Ну на якого лисого в екіпажі поліції тепер мають бути жінки? Не буду розповідати, що місце жінки — Kinder, Küche, Kirche. Є дійсно заняття та професії де жінка може себе розкрити або підкреслити свою жіночність. Але яка така ефективність та користь від жінки в патрульному екіпажі поліції? Щоб її напарнику не було сумно і не треба було користуватися послугами повій під час роботи? Перепрошую, але іншої користі від такого тандему я не бачу”.

Заява екснардепа

Заява екснардепа

Кириленко впевнений, що поліцейський відкрив вогонь на ураження лише для того, щоб не зганьбитися в очах своєї напарниці.

“Подумайте про те, що цей недоумок поліціянт відкрив вогонь на ураження тільки тому, що не хотів зганьбитися в очах своєї емансипованої напарниці, яка для нього в глибині підсвідомості завжди залишатиметься жінкою, бо така природа людини, такими нас створив Бог. І ніякі ліві дегенерати цього не змінять”, — додав він.

Втім, така заява екснардепа наробила галасу та викликала невдоволення серед читачів.

Люди обурені

Люди обурені

 

Заява екснардепа викликала скандал

Заява екснардепа викликала скандал

Раніше Інформатор писав про те, що мер Дніпра різко відреагував на стрілянину у Дніпрі та про те, що  Інформатор показав відео, яке знімали діти, що знаходилися в салоні Jaguar.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору