Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

З водою у Кривому Розі буде краще: запрацював водогін “Інгулець – Південне”

Останнім часом у криворіжців спостерігаються не аби які проблеми з водою. До верхніх поверхів багатоповерхівок вода зовсім не потрапляє. На інших буває не завжди та дуже поганої якості. У пунктах продажу питної води стоять величезні черги й купити її встигають далеко не всі. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони Кривого Рогу, найближчим часом ситуація з водою у місті стане кращою. Кращою стане і її якість. 28 серпня вперше спрацювала система каналів з Інгульця на водосховище “Південне” після її  прочистки. Присутні побачили першу воду від нового водогону Інгулець – «Південне» на вході у водосховище.
За пару тижнів з водою буде легше. Хоча останніми днями теж ситуація значно покращилася.

Великою проблемою продовжують залишатися гідроудари, які рвуть систему. Щоб цього не було, а також щоб покращити якість води, треба відмовитися від постійних включень та відключень.

Тобто технічної якості вода з кранів йде саме через гідроудари, які виникають через постійні включення та виключення. Як тільки процес налагодиться, вода у криворіжців стане чистою.

Раніше Інформатор повідомляв, що буде з тарифами на воду в Україні. Також ми писали, де у Кривому Розі знаходяться колонки з водою.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору