Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Для забезпечення Кривого Рогу водою терміново побудують магістральний водогін

Через підрив росіянами Каховської ГЕС 6 червня, у Дніпропетровській області почалися проблеми з водою. В одному з районів області вже запровадили режим жорсткої економії води. Тому для забезпечення Кривого Рогу водою з Фонду відновлення виділили кошти для будівництва магістрального водогону.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

Крім Кривого Рогу, магістральний водогін побудують також для Нікополя та Марганця. Адже Нікопольський та Криворізький район беруть воду з Каховського водосховища.

“За дорученням Президента Уряд ухвалив невідкладне рішення про виділення з Фонду відновлення 1,5 млрд гривень для будівництва двох магістральних водогонів. Це – для забезпечення Кривого Рогу, Нікополя та Марганця питною водою. Питання перебуватиме під повним контролем Кабміну, народних депутатів, обласної ради, ОВА. Наші громади будуть з водою”, – йдеться у повідомленні Лукашука.

Раніше Інформатор повідомляв, що через підрив Каховської ГЕС, у Криворізькому районі почався масовий мор риби. Також ми писали, які ціни на воду у супермаркетах Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору