Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чи справді воду у Кривому Розі продають за 239 грн? ДніпрОВА опублікували справжні ціни

Вчора 6 червня, після підриву росіянами Каховської ГЕС, у Дніпропетровські області почалася паніка з приводу води. Попри те, що влада у Кривому Розі повідомляла про відсутність загрози зникнення питної води, мешканці масово почали скуповувати пляшки з водою із супермаркетів. Крім того, в мережі з’явилося фото, нібито з Кривого Рогу, де пляшка 6-літрової води коштує 239 гривень. 

У ДніпрОВА закликали не довіряти фейкам та опублікували реальні ціни на воду у Кривому Розі, – передає Інформатор.

Мешканців Дніпропетровщини закликали не поширювати фейкову, неперевірену інформацію, адже це викликає паніку у населення.

“Не поширюйте фото зі «зрадою» – бутиль води за 238 гривень у Кривому Розі. Відучора моніторимо ціни на воду. Висновок – вони не змінилася критично. Так, є поодинокі випадки, коли підприємці накручували вартість. Але з ними буде проведена робота. Наживатися на біді ніхто не має права. Наразі область повністю забезпечена питною водою. Ажіотажу в магазинах не спостерігається. Не панікуйте”, – повідомляє голова ДніпрОВА Сергій Лисак.

Фото з криворізьких маркетів:

Фото із завищеною ціною води, яке почало ширитися мережею

Реальні запаси води в супермаркетах Кривого Рогу

Ціна води за 1,5 л

Ціна в супермаркетах Кривого Рогу за баклажку води

Ціна за 6 л води

Раніше Інформатор повідомляв, що 70% водопостачання Кривого Рогу залежить від Каховського водосховища. Також ми писали, де на Дніпропетровщині запровадили режим жорсткої економії води.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору