Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Війська рф підірвали Каховську ГЕС: яка ситуація у регіоні 

Ворог вчинив черговий злочин проти України та українського народу. У ніч проти 6 травня підірвана гребля Каховської ГЕС. Підрозділи Національної поліції та ДСНС Херсонської області підняли по тривозі для оповіщення та евакуації цивільного населення із потенційних зон затоплення.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Оперативне Командування “Південь”, першого заступника голови Херсонської ОДА Юрія Соболевського та Херсонську ОДА.

Як написано у повідомленні останньої: “Підрозділи Національної поліції та ДСНС Херсонської області підняті по тривозі для оповіщення та евакуації цивільного населення із потенційних зон затоплення на правобережній частині річки Дніпро, а саме: села Миколаївка, Ольгівка, Льово, Тягинка, Понятівка, Іванівка, Токарівка, Понятівка, Придніпровське, Садове, та частково місто Херсон – острів Корабел.

Рівень води піднімається і всім, хто знаходиться у зоні небезпеки необхідно:

  • вимкнути всі електроприлади
  • взяти документи і речі першої необхідності
  • подбати про близьких і домашніх улюбленців
  • виконувати інструкції рятувальників та поліцейських

Через п’ять годин вода досягне критичного рівня. Розпочалася евакуація жителів небезпечних районів, всі служби працюють.

Треба пам’ятати, що ворог намагається поширити дезінформацію, зняти із себе відповідальність за черговий злочин.

Тому користуйтеся інформацією лише з офіційних джерел України. Довіряйте поліцейським, рятувальникам ДСНС та нашим захисникам.

Раніше Інформатор писав про те, що через обстріл росіянами Кривого Рогу частина міста перетворилася на “Венецію” та про те, що армія рф влучила у пасажирський вагон потягу на станції “Херсон”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору