Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Підприємці Дніпропетровської області можуть отримати 4 тисячі євро на бізнес: як це зробити

Підприємці Дніпропетровської області можуть отримати гранти у розмірі 4 тисяч євро на розвиток бізнесу. Але за них треба позмагатися. Кошти від ЄС та Німеччини.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську ОДА/ОВА, йдеться про мікропідприємства зі штатом до 9 співробітників. Грант – для відновлення господарської діяльності. Можна придбати обладнання, сировину та матеріали, перевезти майно. А ще виплатити заробітну чи орендну плати.

Відбір переможців відбудеться на рейтинговій основі. Аби обрати, кому дістанеться грант, порівняють показники діяльності підприємств. Враховуватимуть їх до повномасштабного вторгнення та під час бойових дій.

Податок на додану вартість компанія сплачуватиме власним коштом. Бо гранти використовуються на фінансування вартості придбання товарів, робіт, послуг без урахування ПДВ.

Дедлайни подачі заявок та більш детальна інформація – за посиланням.

Раніше Інформатор писав про те, що косметолог з Кривого Рогу отримала мікрогрант від держави на розвиток бізнесу та про те, що викладач із Кривого Рогу виграв грант у дві тисячі доларів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору