Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як продавчиня з Кривого Рогу відкрила власний бізнес через програму “єРобота”

Понад три роки криворіжанка Ірина працювала продавчинею у зоомагазині. Втім, мріяла про власну справу. Із початком війни бажання лише загострилося. Дізнавшись про державну програму «єРобота», подала заявку. Її бізнес-план отримав схвальний відгук. Успішно пройшла й співбесіда. Вже сьогодні Ірина – власниця магазину. 

Про це розповідає Інформатор з посиланням на ДніпрОДА.

Програма «єРобота» передбачає надання українцям грантів на започаткування бізнесу чи розвиток вже існуючої справи. Долучитися може кожен. Достатньо подати заявку та бізнес-план. Зробити це треба через портал «Дія».

Перше, що почала робити дівчина після подання заявки, це складати бізнес-план. Зробила все сама, хоча було важко, бо є певні стандарти, яких треба дотримуватися.

Від подання заявки до отримання гранту пройшло до двох місяців

Відсотків за користування грошима держава не вимагає, пояснює Ірина. Головне – дати людям роботу та справно сплачувати податки. Так інвестований у тебе грант повертається за три роки.

У свій зоомагазин криворіжанка вклала душу. Її чоловік розмальовував фасад. Приміщення зсередини облаштовувала разом із підлеглими.

З’явилися вже постійні клієнти.

У обласному центрі зайнятості кажуть – на Дніпропетровщині заявку на отримання гранту за програмою «єРобота» погодили вже 136 людям. Загалом на більш ніж 31 млн грн.

Власний зоомагазин Ірини

Задоволені клієнти

Клієнти нового магазину утеплюються до зими

Раніше ми публікували “Гарячі вакансії” у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

 

Нагору