Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У російських безпілотників, які тероризують Україну, не знайдено жодної російської деталі

У дронів, якими ворожі війська вже котрий місяць тероризують Україну є тільки одна деталь, яку зробили саме у росії. Ця деталь – його назва. Адже маркують “крилатих вбивць” зазвичай “Герань”. Все інше виготовлено у багатьох, далеких від російських кордонів, країнах світу.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України, іранський Mohajer зібраний із деталей, вироблених в різних країнах. Більшість комплектуючих зі США, говорить Василь. Також безпілотник має австрійський двигун та японську камеру.

“Жодних російських елементів ми тут не знайшли. На одному елементі є напис і на фарсі (сучасна перська мова, має статус офіційної в Ірані, Афганістані, Таджикистані). Камера видимого діапазону – Японія. Лазерний дальномір – китайського виробництва. Авіаційна бомба іранського виробництва” – йдеться у повідомленні.

Більш того, представники воєнної розвідки України знайшли інформацію, яка може свідчити, що іранські безпілотники до росії постачали після 24 лютого.
Як іноземні комплектуючі опинилися в іранських дронах, наразі вивчають українські фахівці. Серійні номери та дані про виробників комплектуючих співробітники ГУР МО України вже передали країнам-партнерам.

Раніше Інформатор писав про те, що голова МЗС Ірану публічно визнав, що Тегеран передавав бойові дрони росії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору