Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Підприємець з Кривого Рогу отримав гроші за програмою єРобота і виготовляє дитячі екомайданчики

Праця тільки тоді приносить успіх, коли виконуєш її із задоволенням. Втілити мрії про власний бізнес та отримати на нього гроші допомагає державна програма єРобота. В тому, що реально, вже встигли переконатися сотні підприємців з усієї України.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську облраду, криворіжець Ігор Рома мріяв втілити ідею виготовлення дитячих еко-майданчиків з дерева.
«Я хотів відійти від типових майданчиків, створивши екологічний та безпечний простір, де діти матимуть можливість повноцінно розвиватись та спілкуватись.

Основний напрям зараз – встановлення майданчиків на територіях, які були пошкоджені або зруйновані під час війни, але наразі відбудовуються. Дітям у таких районах потрібні місця для цікавого дозвілля, аби мати змогу відволікатись та проживати своє дитинство щасливо», – розповідає підприємець.

Для придбання спеціального обладнання у бізнесмена не вистачало коштів, тож, він вирішив подати заявку на отримання мікрогранту. Відпрацював бізнес-план, подав заявку на порталі Дія та був запрошений на захист проєкту перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості.
Наразі чоловік вже отримав державні кошти, тож перший крок до розвитку бізнесу зроблено.

Такі майданчики можуть з'явитися і на вулицях Кривого Рогу

Такі майданчики можуть з’явитися і на вулицях Кривого Рогу

Наразі чоловік вже отримав державні кошти, тож перший крок до розвитку бізнесу зроблено.

Наразі чоловік вже отримав державні кошти, тож перший крок до розвитку бізнесу зроблено.

Аби взяти участь у програмі, потрібно подати заяву та бізнес-план свого проєкту через портал «Дія» за посиланням https://is.gd/Zezi5a
Нагадаємо, що у 2022 році в рамках програми «єРобота» кошти отримали 203 заявники з Дніпропетровщини. На загальну суму майже 47 млн гривень.

Раніше Інформатор писав про те, що косметолог з Кривого Рогу отримала мікрогрант від держави на розвиток бізнесу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору