Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Косметолог з Кривого Рогу отримала мікрогрант від держави на розвиток бізнесу

Хазяйка невеликого салону краси з Кривого Рогу Аліна Дівіна отримала мікрогрант від держави на розвиток бізнесу. Це стало можливим завдяки державній програмі «єРобота». Чітко складений бізнес-план та мотивація допомогли жінці захистити свій проєкт перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну раду, підприємниця наразі вже отримала кошти, закупила нове обладнання та взяла на роботу двох людей.

Як зазначає пані Аліна: “Мікрогрант допоміг мені придбати сучасне косметологічне обладнання задля додаткових послуг в салоні. Таким чином в нас буде ще більше задоволених клієнтів. Я дуже рада, що скористалася цією можливістю. В планах й надалі розвивати свій бізнес і підтримувати економіку країни».
Загалом, з початку дії програми, за підсумками перевірки ділової репутації, оцінки бізнес-плану та проведеної співбесіди, Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 180 заявникам з Дніпропетровщини. Переможці отримають гранти на загальну суму 41,2 млн гривень.
Завдяки реалізації урядової програми «єРобота» в області буде створено понад 460 нових робочих місць.
Раніше Інформатор писав про те, що викладач із Кривого Рогу виграв грант у дві тисячі доларів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору