Кривий Ріг До сайту

Яку територію звільнили ЗСУ під Бахмутом за тиждень

FILE - Ukrainian soldiers fire a self-propelled howitzer towards Russian positions near Bakhmut, Donetsk region, Ukraine, Sunday, March 5, 2023. The relentless Russian bombardment has reduced Bakhmut to smoldering wasteland with few buildings still standing intact as Russian and Ukrainian soldiers have fought ferocious house-to-house battles amid the ruins. (AP Photo/Libkos, File)

Попри всі зусилля ворога, ЗСУ продовжують звільнювати українську землю від ворога. І зупинити контрнаступ українських військових неможливо.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на заступницю міністра оборони Україну Ганну Маляр під час включення з Military Media Center,  Сили оборони за минулий тиждень звільнили 3 кв. км на Бахмутському напрямку.

Загалом на південному фланзі Бахмутського напрямку звільнено вже 40 кв. км території.

Реклама

«Ворог намагався цього тижня повернути втрачені позиції в районах західніше Кліщіївки, Андріївки  та Курдюмівки», — додала Ганна Маляр.

Раніше Інформатор писав про те, що ЗСУ звільнили території на Донеччині, які з 2014 року були під окупацію та про те, що ЗСУ звільнили від ворога 8 населених пунктів та жодного не втратили.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Альона Свірідова

 

Реклама