Кривий Ріг До сайту

Страва сезону: готуємо кабачки “для зятя”

Серпень в Україні – це по-перше, спека, коли їсти всілякі борщі та інші гарячі м’ясні страви ну зовсім не хочеться, а по-друге, на городі та у магазинах величезний вибір різноманітніших овочів. Тому гріх не скористатися нагодою та не стати тимчасово майже вегетаріанцем, харчуючись здебільшого овочами та пропонуючи їх  близьким на сімейну вечерю.

Реклама

Саме таке блюдо з овочів, яке називається “Кабачки для зятя” пропонує приготувати Інформатор.

Кабачки для зятя.

Реклама

Продукти

900 г кабачків;

– 1 морква;

Реклама

– 1-2 цибулини;

– 1 болгарський перець;

– 2 столові ложки насіння кунжуту;

Реклама

– зелень (за смаком);

– кілька зубчиків часнику;

– половина чайної ложки солі;

Реклама

– чорний мелений перець (за смаком).

Приготування

Раніше Інформатор писав про те,  як законсервувати кабачки з кетчупом Чілі та про те, як приготувати мариновані кабачки з вишнями.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова