Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Морські дрони підбили російський танкер Sig біля Кримського мосту

Внаслідок нічної атаки морськими дронами, 5 серпня, біля Кримського мосту пошкоджений російський танкер Sig. Судно отримало пробоїну. З танкера наразі відкачують воду. Пошкоджене судно знаходилося на південному підході до Керченської протоки

Про це повідомляють російські ЗМІ. За попередніми даними, судно знаходилося на південному підході до Керченської протоки. Повідомлення про атаку з’явилося в районі 00:28, пробоїна утворилася в районі машинного відділення біля ватерлінії з правого борту. В атаці окупанти звинуватили ЗСУ, – повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

На борту танкера було 11 людей. У більшості з них є садна від розбитого скла. Наразі вирішується питання про буксирування судна – з Новоросійська вже прибули два буксири. Кримський міст відкритий для руху поїздів та автомобілів.

Руйнування всередині танкера

“З танкера “Сіг”, який отримав пробоїну внаслідок атаки українського дрона, відкачують воду, судно на плаву, повідомив Росморрічфлот”, – пише російське ЗМІ риа новости.

Стан танкера зсередини

Морський рятувально-координаційний центр повідомив, що танкер пошкоджений під час атаки безпілотниками в Керченській протоці. Ніхто не постраждав, розливу палива немає. Крім того, радник голови Криму Олег Крючков спростував повідомлення про те, що Кримський міст атакували.

Раніше Інформатор повідомляв про вибухи у московському бізнес-центрі. Також ми писали, що родичам російських військових надходять неприємні записки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Нагору