Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вибухи пролунали у Феодосії та краснодарському краї: що відомо

З самого ранку 4 серпня у загарбників гучно. Повідомляють про потужні вибухи в тимчасово окупованій Феодосії у Криму. Також є інформація щодо вибухів у Новоросійську Краснодарського краю рф.

Про це масово пишуть місцеві Telegram-канали. Так, перші вибухи у Федосії місцеві мешканці почули ще вночі, приблизно о 3:12-3:15. Повідомлялося про звуки свисту та прольотів ракет, активно працювала ППО. Також нібито чули двигуни від безпілотників. Містом їздили карети швидкої та пожежні автівки, – передає Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

Окрім Федосоії, вибухи були чутні також в сусідніх населених пунктах: Приморському, Береговому, Старому Криму та Орджонікідзе. Втім, близько четвертої ранку вже стало тихо. Офіційної інформації щодо цього немає, а окупанти повідомили лише про “успішну роботу ППО” без будь-яких деталей.

Вибухи в Новоросійську: атака дронів

Окрім тимчасово окупованого Криму, неспокійно було також в Новоросійську, що в Краснодарському краю. Це місто відоме як одна з основних баз Чорноморського флоту рф.

За даними російського опозиційного Telegram-каналу ASTRA, вибухи в місті почулися близько п’ятої ранку. Всі вони лунали з боку Чорного моря, в районі Мисхако. Також повідомлялося про активну стрілянину.

Місцеві жителі та локальні ресурси пишуть, що мала місце атака морських надводних дронів. Як мінімум один з них дуже гучно вибухнув. Цим пояснюється і вогонь зі стрілецької зброї: окупанти намагалися поцілити в безпілотники з патрульних катерів.

“Бавовна” в морі біля Новоросійську

Є інформація, що в Новоросійську влучили в так званий “нафтовий маяк”. Це спеціальний пристрій для прийому нафти, який розташований за кілька кілометрів від берега. Втім, влада регіону при цьому заявляє, що атака нібито була повністю відбита. Так само каже і російське Міноборони.

Раніше Інформатор повідомляв про вибухи у москві у бізнес-центрі. Також ми писали, що родичам російських військових надходять неприємні записки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Нагору