Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Безпілотники атакували бізнес-центр “Москва-Сіті”: відео

30 липні у столиці росії сталася “бавовна”. Бізнес-центр “Москва-Сіті” був атакований безпілотниками. Цей факт прокоментували у міністерстві оборони ворожої держави.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, у москві ранок розпочався не з кави. У 50-поверховому будинку, який знаходиться у “IQ-кварталі”, пролунали вибухи. В результаті на рівні 5-6 поверхів в офісному приміщенні “Москва Сіті” видно серйозні пошкодження. Також були зафіксовані пошкодження на перших поверхах.

Усіх мешканців вежі евакуювали. За даними росЗМІ, в цьому ж будинку розміщені відразу три російські міністерства: Мінекономрозвитку, Мінпромторг, Мінкомзв’язку. Водночас повідомлялося про роботу ППО на заході Підмосков’я. Там нібито збили два безпілотники.

Аеропорт Внуково Москви закрили на виліт та зліт після атаки безпілотників. Це призвело до несподіваних затримок, пасажири сиділи понад 3 години в літаках.

У міноборони рф відреагували яскраві вибухи в Москві, які пролунали у неділю, 30 липня. Також у мережі вже ширяться відео наслідків атаки безпілотників на російську столицю.

Оборонне відомство росії говорить, що їх сили ППО нібито ліквідували 16 безпілотників, а ще 9 нібито були подавлені з допомогою РЕБ. Також там пишуть, що постраждалих та руйнувань внаслідок атаки немає.

Водночас у мережі опублікували купу відео, де видно пошкоджений п’ятдесятиповерховий хмарочос “Москва Сіті”. На одному з поверхів немає вікон, пошкоджені стіни. Також на відео від очевидців видно документацію мінкомзв’язку рф, яку винесло з вікон вибуховою хвилею.

Також в телеграм-каналах з’явилися відео, де видно хмарочос всередині. Там повністю зруйновані стіни, видно зруйновані офіси.

Раніше Інформатор писав про те, що наприкінці травня біля стін Кремля пролунали вибухи та про те, що криворіжець створив “Парадний дрон”

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору