Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Після смертельної ДТП на проспекті Миру, у Кривому Розі розгромили автошколу

27 липня, внаслідок ДТП на проспекті Миру загинула 35-річна вагітна криворіжанка. Жінку травмувала Skoda, яка вилетіла на тротуар. Попередньо, у поліції повідомили, що навчальний автомобіль Daewoo Matiz під керуванням водія-учня та інструктора міг створити аварійну обстановку для водія Skoda. Вночі невідомі навідалися у автошколу, що на вулиці Свято-Миколаївській.

Повідомляє Інформатор з посиланням на ТРК “Рудана“.

«Наша навчальна машина рухалася по проспекту Миру, а водій «Skoda» її обганяв. На нашій автівці немає пошкоджень. Сьогодні вночі відкрили мій особистий гараж, що на 95-му кварталі, забрали навчальний автомобіль. Там поблизу філіал нашого закладу. Гараж опечатаний. Вранці приходжу на роботу – офіс відкритий, речі у безладі, хтось виніс комп’ютерну техніку», – розповів директор автошколи Ігор Паранюк.

Чоловік каже, що він законослухняний громадянин, співпрацює зі слідством, надав всі документи, які від нього вимагали. Засмучений діями невідомих людей у офісі, адже не планує зупиняти роботу автошколи – позбавляти містян роботи та нехтувати зобов’язаннями перед учнями. «Погром» пов’язує з помстою за вчорашню ДТП, але стверджує: працівники та учні його закладу до цієї трагічної події не мають відношення, і нікого на дорозі не «підрізали».

Зламані двері автошколи

Невідомі винесли комп’ютерну техніку

Учбовий Daewoo-Matiz

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі водій на “ВАЗі” збив вагітну 22-річну дівчину. Також ми писали про смертельну ДТП, в якій розбилася сім’я з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору