Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Лікарі Дніпра врятували пораненого бійця з великою втратою крові та гангреною

Лікарі Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова щоденно творять дива. Вони повертають до життя важко поранених бійців. Причому не до життя просто, а до життя повноцінного.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Генерального директора медичного закладу Сергія Риженка, до відділення реанімації сепсису лікарні привезли тяжко пораненого, з великою втратою крові, у стані коми, бійця. Стан ускладнювався розвитком газової гангрени. Шансів вижити майже  не було. Кінцівку довелося ампутувати…

Завідувачка відділення Валентина Лисничая віддала всю себе ради рятування Героя, забувши на місяць сім’ю, дитину та відпочинок.

Далі, як пише Риженко, дівчина Аня, психолог, допомогла спортивному хлопцю реабілітуватися психологічно та зрозуміти, що життя продовжується.

До війни Олександр був акробатом-хореографом та займався навчанням діток.
Зараз Олександр продовжує займатися улюбленою справою та навчати діток… тепер вже навіть діток, які теж мають ампутовані кінцівки (діток із зони бойових дій).

Зараз Олександр продовжує займатися улюбленою справою та навчати діток…

Зараз Олександр продовжує займатися улюбленою справою та навчати діток…

Лікарі лікарні імені Мечникова знову зробили неможливе.

Раніше Інформатор писав про те, що Дніпровські лікарі дістали кулю з шиї бійця, та про те, що у Дніпрі врятували 21-річного спортсмена, який обороняв Донеччину.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору