Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Користь та смак: готуємо кабачкові чебуреки

Для кабачкових чебуреків краще обрати курячий фарш. Він швидко готується та є досить смачним. Проте ви можете обрати й інше м’ясо на ваш смак. До начинки можна додати тертий твердий сир та спеції до свого смаку. 

Скористайтеся смачним рецептом кабачкових чебуреків, – Інформатор.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 500 г
  • Молоко 3,2% – 350 мл
  • Борошно – 250 г
  • Олія – 70 г
  • Яйце куряче, велике – 2 шт.
  • Цибуля жовта ріпчаста – 2 шт.
  • Кріп, пучок – 1/2 шт.
  • М’ясний фарш – 500 г
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець – за смаком

Спосіб приготування:

Цибулю та кабачки натріть на крупній тертушці, трохи відіжміть від зайвої вологи.

Додайте до суміші яйця, борошно, молоко, порубаний дрібно кріп, перець та сіль. Добре перемішайте, влийте олію та знову перемішайте.

Фарш посоліть та поперчіть. На бажання можете додати до нього дрібно нарізану та смажену на олії цибулю.

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії на середньому вогні. Черпаком вилийте тісто так, щоб утворився не дуже товстий коржик. На одну половину коржика викладіть начинку з фаршу та накрийте другою половиною, щоб утворився півмісяць. Коли коржик добре підрум’яниться, переверніть його та підсмажте з іншого боку до золотистої скоринки під закритою кришкою.

Раніше ми розповідали, як приготувати кабачковий торт. Писали, як приготувати булочки-равлики з фетою та шпинатом та  курку по-філіппінськи.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору