Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Закуска до столу: готуємо кабачковий торт 

Цей кабачковий торт завжди має успіх у дітей і є фантастичним способом сховати овочі, які вони так не люблять. А гості так точно будуть у захваті! За годину у вас вийде смачний закусочний пиріг з помідорно-кабачковими коржами і грибною начинкою.

Інформатор розпише покроковий рецепт смачного пирога.

Інгредієнти:

Для тіста

  • Кабачки – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 200 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Томати – 2 шт.
  • Розпушувач – 10 г
  • Часник, зубчики – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 40 мл

Для начинки

  • Печериці – 400 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 20 мл
  • Майонез – 40 г

Спосіб приготування:

Овочі і гриби помийте і обсушіть. Кабачки, часник і цибулю очистіть та наріжте кубиками. Помідори наріжте шматочками. Всі овочі покладіть у чашу блендера і подрібніть. Масу перекладіть в миску, додайте сіль, перець, борошно і добре перемішайте.

Нагрійте сковороду, змастіть олією і випікайте тоненькі млинці, обсмажуючи їх з двох сторін до золотистого кольору.

Для начинки гриби і цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до зарум’янення. Посоліть, поперчіть, додайте майонез і перемішайте.

Зберіть торт, перекладаючи кабачкові млинці грибною начинкою. Дайте настоятися торту 1 годину.

Раніше ми розповідали, як приготувати булочки-равлики з фетою та шпинатом. Писали, як приготувати капустяний рулет та курку по-філіппінськи.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору