Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі під час ДТП перевернувся автомобіль Peugeot: травмовані двоє пасажирів

16 липня вночі у Довгинцівському районі Кривого Рогу сталося ДТП. Легковик Peugeot з’їхав у кювет та перевернувся. Травмовані дві людини.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 16 липня о 22:26 до Служби порятунку «101» зателефонували та повідомили про те, що на вулиці Водоп’янова Довгинцівського району Кривого Рогу сталася ДТП.

За викликом терміново виїхали два чергових відділення місцевих рятувальників.

По прибуттю до місця події співробітники Служби порятунку встановили, що водій легкового автомобіля Peugeot 308 не впорався з керуванням, через що машина з’їхала в кювет та перекинулася.

Водія легковика затиснуло в понівеченому автомобілі.

Фахівці ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту деблокували чоловіка, 1992 року народження. Водій від госпіталізації відмовився.

Також, внаслідок ДТП постраждала пасажирка 1999 року народження, жінка вийшла з автомобіля самостійно. Працівники екстреної допомоги відвезли її до лікарні.

Легковик Peugeot з'їхав у кювет та перевернувся

Легковик Peugeot з’їхав у кювет та перевернувся

Раніше Інформатор писав про те,  що на трасі зіштовхнулися вантажівка Mercedes і мікроавтобус Volkswagen, та про те, що у Кривому Розі через ДТП загорівся автомобіль.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору