Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі через ДТП загорівся автомобіль: є травмовані

9 квітня ввечері у Центрально-Міському районі Кривого Рогу сталося ДТП. Зіткнулися автомобілі Skoda Fabia та Daewoo Nexia. Внаслідок зіткнення останній спалахнув.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 9-го квітня о 20:55 Служби порятунку «101» повідомили про те, що у Кривому Розі на вулиці Свято-Миколаївська горить легковий автомобіль. За викликом одразу виїхали криворізькі рятувальники.

По прибуттю до місця події вогнеборці з’ясували, що сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автомобілі Skoda Fabia та Daewoo Nexia. Внаслідок цього Daewoo Nexia спалахнула. Травмувалися люди. Їх відвезли до лікарні на “швидкій” ще до прибуття надзвичайників.

Рятувальники оперативно розпочали гасити пожежу. Вогонь встиг майже повністю знищити легковий автомобіль Daewoo Nexia. Загальна площа пожежі склала 4 кв.м. Займання локалізовано о 21:05 та ліквідовано о 21:11.

УКривому Розі на вулиці Свято-Миколаївська горить легковий автомобіль.

У Кривому Розі на вулиці Свято-Миколаївська палав легковий автомобіль

Вогонь встиг майже повністю знищити легковий автомобіль Daewoo Nexia.

Вогонь встиг майже повністю знищити легковий автомобіль Daewoo Nexia

Зіткнулися автомобілі Skoda Fabia та Daewoo Nexia

Зіткнулися автомобілі Skoda Fabia та Daewoo Nexia

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області згорів припаркований біля будинку Mitsubishi Lancer та про те, що у Центрально-Міському районі Кривого Рогу повністю згорів джип.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору