Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Краще ковбаси: готуємо суфле з курячої печінки

Бутерброди люблять усі. Важливо, що на нього покласти. Адже якісна ковбаса коштує не дешево, а на неякісну й грошей витрачати шкода. Набагато краще зробити щось смачненьке самостійно. 

Інформатор пропонує приготувати суфле з курячої печінки. Продукт це доступний, а смак виходить відмінний. Він чудово ріжеться гострим ножем та підходить і як самостійна закуска, і на бутерброди.

Продукти:

500 г курячої печінки,
2 яйця,
100 мл вершків або молока,
150 г цибулі,
150 г сирої моркви,
3-5 столових ложок борошна,
сіль, перець за смаком.

Приготування:

Печінку, моркву та цибулю пропустити через м’ясорубку.

Яйця збити із сіллю та перцем, додати в печінку.

Додати вершки або молоко, борошно і все ретельно перемішати вінчиком.

Змастити форму, вилити приготовлену суміш і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 50 хвилин.

Перевірити готовність за допомогою зубочистки, якщо суха, значить, суфле готове.

Готове охолоджене суфле можна використовувати для приготування бутербродів. Воно добре ріжеться гострим ножем.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати ніжний паштет з курячої печінки та запечений гарбузовий паштет.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору