Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Володарка Tesla з Дніпропетровської області продавала ухилянтам довідки для виїзду за кордон:  скільки це коштувало

Мешканка Дніпровського району налагодила бізнес з переправлення чоловіків призовного віку через кордон України. Для цього вона пропонувала “туристам” придбати в неї довідку з необхідним медичним висновком. Зловмисницю затримали.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, мешканка Дніпровського району пропонувала військовозобов’язаним за 7 тисяч доларів отримати довідку про непридатність до військової служби.

З цими документами чоловіки начебто були визнані тимчасово непридатними до військової служби за станом здоров’я або ж повністю непридатними та виключені з військового обліку. В результаті ухилянт міг безперешкодно виїхати з України.

З “клієнтами” зловмисниця зустрічалася у центрі Дніпра. До затримання  вона встигла “посприяти” переправленню за кордон 8 чоловікам.

13 липня за силової підтримки працівників полку поліції особливого призначення її затримали.

Під час обшуків у жінки  вилучили гроші в сумі 260 тисяч гривень, які вона отримала за виготовлення довідки та тимчасового посвідчення військовозобов’язаного, мобільні телефони та автомобіль Tesla.

Порушниці вручили повідомлення про підозру. У разі доведення провини їй погрожує позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Мешканка Дніпровського району налагодила бізнес з переправлення чоловіків призовного віку через кордон України.

Мешканка Дніпровського району налагодила бізнес з переправлення чоловіків призовного віку через кордон України

Жінка пропонувала військовозобов’язаним за 7 тисяч доларів отримати довідку про непридатність до військової служби.

Жінка пропонувала військовозобов’язаним за 7 тисяч доларів отримати довідку про непридатність до військової служби

Раніше Інформатор писав про те, що ухилянти вигадали новий спосіб виїзду за кордон, та про те, що чекає на військовозобов’язаних чоловіків, які не прибули у військкомат за повісткою.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору