Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Знести всі МАФи у Кривому Розі неможливо, – депутатка міськради

Нещодавно, мешканка Кривого Рогу створила петицію з проханням знести всі МАФи у місті. Ця петиція швидко набрала необхідні 1000 голосів для перегляду її у міськраді. Але на жаль, депутати міськради не підтримали прохання криворіжців.

Депутатка криворізької міськради Світлана Максимчук розповіла, чому ж у Кривому Розі не можуть знести всі неоковирні кіоски, – передає Інформатор.

На засіданні міськради депутати розглянули петицію про закриття і знесення всіх МАФів, але підтримали, сказавши, що це неможливо зробити.

Світлана Максимчук аргументує це тим, що тимчасові споруди підприємницької діяльності наповнюють міський бюджет та створюють нові робочі місця.

Але враховуючи суспільну обуреність наявністю МАФів, у місті проведуть їх інвентаризацію на предмет дотримання при їх розміщення законодавства та правил благоустрою.

Раніше Інформатор повідомляв, де вже знесли незаконні МАФи у Кривому Розі. Також ми писали, що з приводу встановлення МАФу на площі Визволення, поліція у Кривому Розі відкрила кримінальне провадження.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору