Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

МАФи у Кривому Розі залишаються: депутати міськради вирішили не зносити кіоски

В останні місяці у Кривому Розі неперервно з’являються незаконні міні-магазинчики, які привносять занепокоєння та порушують міський ландшафт. Ці кіоски не лише займають місце дитячих майданчиків, руйнують дерева та площадки, але й зводяться без будь-яких дозволів. Тому, 3 червня у Кривому Розі зареєстрували петицію щодо знесення МАФів. Депутати міськради вирішили кіоски не зносити.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

27 червня, на засіданні сесії Криворізької міської ради  депутати петицію не підтримали.

“Замість забруднюючих кіосків, які додатково приводять до відсутності зелених зон, могли б відремонтувати дитячі майданчики, які потребують термінової уваги. Діти заслуговують на безпечні та оновлені майданчики, де вони могли б радісно гратись та проводити час. Більш того, міська влада могла б залучити кошти на будівництво притулків для бездомних тварин, оскільки проблема бродячих собак є серйозною. Саме тоді багато “друзів чотирилапих” міста не тільки знайшли б притулок, але й привласнили б приємний обов’язок піклуватися про них. Незалежно від усього, наша влада здається байдужою до цих проблем, дозволяючи людям жорстоко поводитися з тваринами, труїти їх до смерті та заплющувати на це очі, “- писалося в петиції.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі прибирають старі МАФи. Писали, що на Вечірньому знесли МАФ.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору