Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Знести всі МАФи у Кривому Розі”: депутати міськради взяли до розгляду петицію

В останні місяці у Кривому Розі неперервно з’являються незаконні міні-магазинчики, які привносять занепокоєння та порушують міський ландшафт. Тому 3 червня, Пономаренко Анастасія зареєструвала петицію із закликом “знести всі МАФи у Кривому Розі”. Ця петиція моментально набрала необхідні 1000 голосів. І тепер її розглянуть у міськраді.

Повідомляє Інформатор з посиланням на криворізький виконком.

Ці кіоски не лише займають місце дитячих майданчиків, руйнують дерева та майданчики, але й зводяться без будь-яких дозволів, порушуючи навіть комендантську годину в умовах воєнного положення.

“Але чому б не використати ці кошти для розвитку Кривого Рогу та поліпшення якості життя мешканців?”, – забруднюючих кіосків, які додатково приводять до відсутності зелених зон, могли б відремонтувати дитячі задається питанням Анастасія.

Стан міста змінюється на гірше. Із сучасної культурної і стилістичної точки зору, воно поступово перетворюється на “місто МАФів”.

“Давайте спільно прагнути знищити незаконні кіоски та спрямувати ці зусилля на реалізацію інших важливих проектів. Ремонт дитячих майданчиків, покращення умов для домашніх тварин, будівництво бомбосховищ та багато інших ініціатив чекають на нас. Нехай наші “лідери” розуміють, що це саме те, що потрібно нашому місту, і діють на благо всіх нас. Час діяти на користь людей та сприяти поліпшенню якості життя в Кривому Розі”, – закликала авторка петиції.

Нагадаємо, що з приводу встановлення МАФу на площі Визволення, поліція у Кривому Розі відкрила кримінальне провадження. Також ми писали, що у Кривому Розі встановили зупинку на зупинці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору