Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Успіхи російської армії на багатьох напрямках”: як росіяни викривили вислів заступниці Міністра оборони України

Не маючи успіхів на фронті, росіяни вигадують їх у своїй уяві. А щоби переконати у цьому рідного телеглядача, приплітають сюди й українських високопосадовців. Зрозуміло, висмикуючи їхні слова з контексту та трактуючи їх на власний лад.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, росіяни кажуть, ніби в Міноборони України «визнали успіхи російської армії на багатьох напрямках».

За основу цієї брехні взятий допис заступниці Міністра оборони України Ганни Маляр у Telegram, де вона повідомляла про те, що російська армія наступає на Авдіївському, Мар’їнському, Лиманському та Сватівському напрямках.

Однак у пості посадовиці не було ані слова про успіхи, досягнуті росіянами, або про те, що їм «вдається зайняти нові території». Вона лише писала, що «скрізь зараз гаряче» і «ситуація досить складна».

Висновки про успіхи росіян вигадали самі російські пропагандисти.

Раніше Інформатор писав про те, що ФСБ росії готує нові фейки про українських державних діячів, та про те, що росіяни намагалися звинуватити Україну в нібито використанні хімічної зброї.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору