Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Російські війська не здавалися на Криворізькому напрямку, а перегрупувалися: дезінформація від кремля

росія хоче виправдати поразку і відходи своїх військ на Херсонщині у Криворізькому напрямку, тому все частіше використовують фразу “перегрупувалися“, замість – втекли. Крім цього, російська пропаганда намагається маніпулювати ООН стверджуючи, що “референдум” на окупованих територіях був вільним волевиявленням.

Про це попереджає Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації.

Дезінформація:

В МЗС рф заявили: «трагедія України, що перетворилась на інструмент Заходу щодо реалізації своїх геополітичних амбіцій, стала найгострішою проблемою для глобальної системи контролю над озброєнням, роззброєння та нерозповсюдження. В сучасних умовах ядерні ризики дуже суттєві, їх не можна недооцінювати. Однак і штучно «роздмухувати» не слід».

Херсонський колаборант стремоусов заявив, що російські війська на криворізькому напрямку не «здавали» Давидів Брід, Велику Олександрівку та Дудчани, а «просто перегрупувалися» для збереження окупаційних військ.

Маніпуляція

Представник МЗС рф воронцов заявив, що москва закликає ООН ухвалити підсумки референдумів про входження (окупованих територій України) до складу рф: «закликаємо держави-члени ООН прийняти нову неминучу реальність, продиктовану життям, яка спирається на вільне волевиявлення людей».

Фото: Укрінформ.

Раніше ми розповіли, що таке “ядерний потяг” росії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору