Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чи дотримуються заборони продажу риби на ринках Кривого Рогу

Підрив Каховської ГЕС спричинив екологічну катастрофу у регіоні. Аби запобігти розповсюдженню інфекційних захворювань, у Кривому Розі діє заборона продажу свіжої риби та морепродуктів отриманих з Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Херсонської областей. Рейд по ринкам провели у Покровському районі.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Покровський виконком.

20 червня було обстежено ринок «Зарічний» по вулиці Десантна, 7а. У продажу свіжої риби не виявлено. Троє продавців здійснюють реалізацію замороженої рибної продукції, солоної та копченої риби в асортименті.

Проведено моніторинг цих об’єктів та встановлено, що кожна партія рибної продукції надходить з товаро-транспортними накладними та супровідними ветеринарними документами.

Лабораторією ветеринарно – санітарної експертизи на ринку «Зарічний» в результаті випробувань продукції своєчасно надаються експертні висновки щодо допуску замороженої рибопродукції, солоної та копченої риби до реалізації.

“Звертаємось до мешканців району з проханням не купувати продукти харчування в місцях стихійної торгівлі. Пам’ятайте про небезпечність споживання продукції, на яку відсутні довідки ветеринарно-санітарної лабораторії та будь-які інші документи про якість”, – пишуть у виконкомі.

Якщо Ви побачили факт продажу риби сумнівної якості – відразу звертайтесь на гарячу лінію виконкому за номером (068)355-10-10 або на гарячу лінію поліції 102.

Раніше Інформатор повідомляв про масштабний мор риби біля Кривого Рогу. Також ми писали, що у Дніпропетровській області заборонили вилов риби.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору