Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

До пива: хрумкі сухарики із черствого хліба

Зазвичай сухарики до пива готують зі спеціями й часником. Але є рецепт дещо цікавіший. Знадобиться оливкова олія, трохи перцю, чебрець і пармезан або будь-який сир.

Побалуйте себе смачнющою закускою, пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Черствий хліб – 400 г
  • Пармезан тертий – 80 г
  • Оливкова олія – 150 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Чебрець – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів.

Змішайте з олією скоринки черствого хліба у великій мисці. Додайте ½ чайної ложки солі й кілька дрібок перцю й обережно перемішайте, поки скоринки не будуть рівномірно покриті олією.

Додайте пармезан і чебрець та обережно перемішайте. Розкладіть хліб рівним шаром на деці чи двох. Посипте коржі сиром і чебрецем.

Випікайте, перевертаючи, поки скоринки не стануть темно-золотистими та хрусткими, близько 20 хвилин. Потім дайте охолонути на деках. Зберігайте при кімнатній температурі в герметичному контейнері до 2 днів.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із шовковицею. Писали, як приготувати пломбір, як у дитинстві та смажене морозиво.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору