Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Літня насолода: готуємо пломбір, як у дитинстві

Літо нарешті прийшло в Україну. А разом із ним настав сезон морозова. І хоча у магазинах морозильні вітрини заповнені десятками його сортів, дуже хочеться поїсти того, найсмачнішого з дитинства.

Інформатор пропонує рецепт справжнього морозива Пломбір, яке не важко приготувати у домашніх умовах.

Пломбір по-домашньому

Продукти

  • Молоко – 125 г;
  • Ванілін – 5 г (якщо ви не любите цю добавку, то від неї цілком можна відмовитися);
  • Цукор – 100 г;
  • Вершки (35%) – 300 г;
  • Яйця – 3 шт.

Приготування

Прокип’ятіть молоко та додайте цукор та ванілін. Залиште охолонути.

Після цього змішайте отриману масу з яєчними жовтками та поставте на водяну баню. Має утворитися суміш сметаноподібної консистенції.

Додайте вершки та ретельно перемішайте.

Розділіть масу на порції та поставте в морозилку. Обов’язково один раз на годину діставайте її й перемішуйте.

Цей пломбір буде володіти ніжним та вершковим смаком, як у дитинстві. Ви точно будете задоволені.

Спробуйте приготувати цю смакоту, і купувати пломбір у магазині вам вже не схочеться.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати морозиво з овочів та про те, як приготувати смажене морозиво.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору