Зазвичай сухарики до пива готують зі спеціями й часником. Але є рецепт дещо цікавіший. Знадобиться оливкова олія, трохи перцю, чебрець і пармезан або будь-який сир.
Побалуйте себе смачнющою закускою, пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Черствий хліб – 400 г
- Пармезан тертий – 80 г
- Оливкова олія – 150 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Чебрець – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Змішайте з олією скоринки черствого хліба у великій мисці. Додайте ½ чайної ложки солі й кілька дрібок перцю й обережно перемішайте, поки скоринки не будуть рівномірно покриті олією.
Додайте пармезан і чебрець та обережно перемішайте. Розкладіть хліб рівним шаром на деці чи двох. Посипте коржі сиром і чебрецем.
Випікайте, перевертаючи, поки скоринки не стануть темно-золотистими та хрусткими, близько 20 хвилин. Потім дайте охолонути на деках. Зберігайте при кімнатній температурі в герметичному контейнері до 2 днів.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із шовковицею. Писали, як приготувати пломбір, як у дитинстві та смажене морозиво.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок