Рецепт дуже простий, тому ви легко зможете замінити магазинні снеки домашніми! Просто змішайте вівсяні пластівці, горіхи, насіння, родзинки вершкове масло і мед, а потім сформуйте батончики, готові до приготування в духовці.
Хрусткі вівсяні батончики можна взяти з собою на перекус, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Пластівці вівсяні – 160 г
- Фундук – 100 г
- Насіння соняшника – 1 ст. л.
- Родзинки – 60 г
- Мед рідкий – 100 г
- Масло вершкове – 50 г
Спосіб приготування:
Змішайте вівсяні пластівці, грубо посічені горіхи, насіння соняшника і промиті та обсушені родзинки.
У сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте мед і перемішайте до однорідності. Додайте суху суміш і добре перемішайте.
Горіхи можна використати будь-які — мигдаль, волоські, пекан, арахіс.
Масу перекладіть у форму для запікання і розрівняйте. Запікайте у розігрітій до 180°C духовці 15-0 хвилин.
Запеченій масі дайте охолонути, потім наріжте порційними плитками.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашні батончики. Писали, як приготувати лукум та йогуртовий крем.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок