Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Закуска із собою: готуємо вівсяні батончики з фундуком і медом

Рецепт дуже простий, тому ви легко зможете замінити магазинні снеки домашніми! Просто змішайте вівсяні пластівці, горіхи, насіння, родзинки вершкове масло і мед, а потім сформуйте батончики, готові до приготування в духовці.

Хрусткі вівсяні батончики можна взяти з собою на перекус, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Пластівці вівсяні – 160 г
  • Фундук – 100 г
  • Насіння соняшника – 1 ст. л.
  • Родзинки – 60 г
  • Мед рідкий – 100 г
  • Масло вершкове – 50 г

Спосіб приготування:

Змішайте вівсяні пластівці, грубо посічені горіхи, насіння соняшника і промиті та обсушені родзинки.

У сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте мед і перемішайте до однорідності. Додайте суху суміш і добре перемішайте.

Горіхи можна використати будь-які — мигдаль, волоські, пекан, арахіс.

Масу перекладіть у форму для запікання і розрівняйте. Запікайте у розігрітій до 180°C духовці 15-0 хвилин.

Запеченій масі дайте охолонути, потім наріжте порційними плитками.

Раніше ми розповідали, як приготувати домашні батончики. Писали, як приготувати лукум та  йогуртовий крем.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору