Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Погрожував вбити дитину: у Кривому Розі чоловік із сайту знайомств нападав та грабував жінок

Бажання найти кохання на сайті знайомств може коштувати не тільки душевних, але й фізичних травм та втрати майна. Особливо, коли не познайомившись добре з людиною, одразу привести до себе додому. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Тернівський районний суд Кривого Рогу, раніше засуджений чоловік переписувався з жінкою на сайті знайомств. Свою адресу вона не повідомляла. Проте в той фатальний день інтернет знайомий зателефонував  та сказав, що знаходиться біля її будинку. Після короткої зустрічі на вулиці, жінка люб’язно запросила його до себе додому.

А потім почалося страшне.  У квартирі гість напав з ножем на хазяйку, погрожуючи вбити її та  дитину. Перелякана жінка, накрилась ковдрою, щоб уберегти себе. Тим часом нападник обшукував квартиру. Коли чоловік пішов, жінка виявила, що він викрав її золоті прикраси, телефони з планшетом та сумку з грошима і паспортом.

Також було доведено, що засуджений скоїв ще один напад на іншу жінку. Подія трапилась на 5-му мікрорайоні Зарічний. Близько 21:00 він напав на неї, але вона почала силою протистояти. У відповідь нападник завдав їй декілька ударів у обличчя, зірвав з неї прикраси, порвав одяг та вкрав сумку з телефоном, гаманцем і банківськими картками.

Нападника затримали. Він постав перед судом.

На судовому засіданні обвинувачений заперечував свою вину щодо цих злочинів. Однак, після ретельного розгляду всіх обставин справи та доказів, суд прийшов до висновку про його винуватість та ухвалив вирок.

При визначенні покарання суд врахував той факт, що обвинувачений має рецидив злочинів. Враховуючи серйозність вчинених злочинів, які відповідають категорії тяжких злочинів згідно з Кримінальним кодексом України, а також важливі обставини, що обтяжують його відповідальність, суд призначив обвинуваченому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі та конфіскацію майна.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі чоловік зайшов у ломбард та пограбував клієнта та про те, що у Кривому Розі “липовий” поліцейський вкрав велосипед.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору