Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

«Забери мене, рідненький»: як у Кривому Розі рятували заблокованих, у палаючому будинку людей, в який влучила ракета

13 червня, росіяни скерували на Кривий Ріг 6 крилатих ракет. Вночі, коли люди спали у своїх оселях, в багатоповерхівку влучило російське залізяччя. Будинок вмить охопило полум’я і люди стали заручниками у власних квартирах. За хвилини, на місце влучання прибули поліцейські і рятувальники, щоб допомогти людям.

Працівники поліції охорони опублікували відео з боді-камер, на яких видно, як за решітками на перших поверхах перебували люди і не могли самі вибратися, – передає Інформатор.

Правоохоронці заспокоювали мешканців та робили все можливе і неможливе для порятунку криворіжців.

Батько однієї  мешканців руйнованого будинку повідомив, що його донька находиться в задимленій квартирі на 4-му поверсі. Туди ж одразу кинулися рятувальники.

Ще одна жінка находилася на першому поверсі, де на вікнах стояли решітки, а двері її квартири заклинило. У жінки була паніка і вона боялася, що зараз знову пролунає вибух. Правоохоронець весь час перебував поруч з нею і заспокоював, чекаючи поки не під’їде автівка, щоб вирвати залізні ґрати.

Раніше Інформатор повідомляв про збільшення загиблих, внаслідок ракетної атаки по Кривому Рогу. Також ми писали, що росіяни вбили у Кривому Розі молоде подружжя.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко 

Нагору