Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пройшов Іловайський та Дебальцівський котел: від поранень на фронті помер боєць і працівник «АрселорМіттал Кривий Ріг»

10 червня, від поранень, отриманих у бою за свободу України, помер молодший сержант Олексій Бєліков. До вступу на службу у ЗСУ за контрактом у 2018 році, чоловік працював на «АрселорМіттал Кривий Ріг» оператором посту керування станом гарячої прокатки сортопрокатного цеху № 2.

Ця сумна звістка надійшла з Головного військового клінічного госпіталю, де медики боролися за життя нашого колеги, – передає Інформатор.

Чоловік стояв на обороні України  2014 року, він вийшов живим з Іловайського та Дебальцівського котлів, але отримав тяжні поранення на фронті у 2023 році. Чоловік помер у військовому госпіталі.

“Він завжди був усміхнений, на позитиві. Разом з колегою Ярославом Черкасовим, який також загинув у цій війні, вони підіймали настрій людям у будь-яких ситуаціях. Дуже важко нам всім. Страшно втрачати таких людей. Завжди будемо його пам’ятати, – говорить Павло Житникович, старший майстер дрібносортного стану ДС 250-4 СПЦ-2.

У Олексія залишилась дружина і донечка.

“Дуже болісно писати. Свідомість не дозволяє сприйняти це. Загинув мій друг, мій побратим Олексій Бєліков. Чудова людина і справжній боєць. І загинув як воїн. Людина позитив. Дуже багато зробив для наближення перемоги, але на жаль побачить її з неба. Дуже не буде вистачати нам тебе, брате. Завжди будемо пам’ятати”, – пише про загиблого Героя побратим.

Щиро співчуваємо рідним, друзям, колегам захисника України.

Прощання з Олексієм Бєліковим відбудеться 15 червня о 10:00 в Храмі Різдва Христового (м. Кривий Ріг, 2-й Східний мікрорайон, вул. Чорновола, 19а).

Раніше Інформатор повідомляв про загибель від ракетного удару по Кривому Рогу 21-річного студента. Також ми писали про загибель на фронті добровольця з Кривого Рогу. Шістьох добровольців втратила криворізька бригада “АРЕЙ”, під час штурму російських позицій.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору