Малосольні огірочки — завжди чудова ідея доповнити будь-який стіл пікантною закускою. Смак настільки впізнаваний, що без нього не обійдеться жоден літній обід.
Увесь секрет у тому, що огірки просолюються у власному соку без повітря, насичуються ароматами спецій, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Огірок – 1 кг
- Часник, зубчики – 4 шт.
- Сіль – 25 г
- Червоний перець чилі – 30 г
- Кріп, гілочка – 40 г
- Хрін, листя – 20 шт.
- Вишня, листя – 5 шт.
- Перець чорний, горошок – 5 г
Спосіб приготування:
Швиденько помийте огірки в холодній воді (замочувати не потрібно), наріжте невеликими шматками. Якщо огірочки маленькі — залиште цілими.
Складіть огірки в поліетиленовий пакет (можна використовувати спеціальні із застібкою), додайте всі інші інгредієнти.
Випустіть усе повітря з пакета і щільно закрийте, потім гарненько потрясіть, щоб вміст перемішався.
Залиште пакет з огірками на 2-3 години за кімнатної температури або в холодильнику. Потім діставайте і насолоджуйтеся.
Раніше ми розповідали, як приготувати кабачковий торт. Писали, як приготувати капустяний рулет та курку по-філіппінськи.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок