Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Після підрива Каховської ГЕС росіяни розстрілюють місцевих мешканців, бо бояться інфекцій – розповідь місцевої мешканки

Підірвавши Каховську ГЕС, росіяни самі злякалися наслідків скоєного, а саме кишкових інфекцій. Адже захворіти можуть і вони.  Як результат росіяни вбивають тих людей, в котрих є підозра на якусь інфекцію.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор України та розповідь місцевої мешканки.

За словами дівчини росіяни бояться поширення інфекційних захворювань, тому у місцях тимчасового розміщення розстрілюють людей із симптомами кишкових інфекцій. Вони не випускають із затоплених територій людей без паспортів Росії. Велика кількість людей не змогла залишити затоплені місця і, ймовірно, загинула. Також потонула значна кількість російських солдатів – їх ховають у братських могилах.

Мешканці регіону кажуть, що про страшні вчинки росіян краще мовчати, адже окупанти можуть прийти й розстріляти того, у кого є підозри на інфекцію. Зокрема, дівчина, ім’я якої “Інформатор” не називає з міркувань безпеки розповіла, що її приятель зараз тяжко захворів – у нього підвищена температура і дизентерія. Йому вдалось непомітно втекти з пункту евакуації додому, де він відлежується і лікується таблетками.

Дівчина обурена реакціями міжнародних організацій, зокрема таких як ООН, НАТО, “Великої сімки”, “Червоного Хреста”, “Зеленого Хреста”, а також деяких світових політиків, які мовчать в той час, коли відбувають такі страшні речі.

“Я не розумію, як у 21 сторіччі на очах у всього цивілізованого світу можна топити людей, як сліпих кошенят. Є купа міжнародних організацій, є ООН, НАТО, великі й маленькі сімки, Червоні й зелені хрести. Є ж адекватні світові політики. І всі мовчать, всі удають, що нічого не відбувається. У нас просто опустилися руки – ми нікому не потрібні”, – говорить вона.

Слова дівчини про звірства росіян підтверджує керівник Офісу президента Андрій Єрмак. За його словами, окупанти обстріляли човен з мирними людьми у Херсонській області на лівому березі Дніпра. Це відбулося під час евакуації населення. Окупанти жорстоко поцілили людям в спину.

Раніше Інформатор писав про те, що у затопленій Голій Пристані росіяни нищать українські паспорти місцевих мешканців та беруть хабарі за евакуацію та про те, що у Херсонській області росіяни погрожують тим, хто відмовляється отримувати російські паспорти

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору