Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

За 3 години: готуємо малосольні огірки у власному соку

Малосольні огірочки — завжди чудова ідея доповнити будь-який стіл пікантною закускою. Смак настільки впізнаваний, що без нього не обійдеться жоден літній обід.

Увесь секрет у тому, що огірки просолюються у власному соку без повітря, насичуються ароматами спецій, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Огірок – 1 кг
  • Часник, зубчики – 4 шт.
  • Сіль – 25 г
  • Червоний перець чилі – 30 г
  • Кріп, гілочка – 40 г
  • Хрін, листя – 20 шт.
  • Вишня, листя – 5 шт.
  • Перець чорний, горошок – 5 г

Спосіб приготування:

Швиденько помийте огірки в холодній воді (замочувати не потрібно), наріжте невеликими шматками. Якщо огірочки маленькі — залиште цілими.

Складіть огірки в поліетиленовий пакет (можна використовувати спеціальні із застібкою), додайте всі інші інгредієнти.

Випустіть усе повітря з пакета і щільно закрийте, потім гарненько потрясіть, щоб вміст перемішався.

Залиште пакет з огірками на 2-3 години за кімнатної температури або в холодильнику. Потім діставайте і насолоджуйтеся.

Раніше ми розповідали, як приготувати кабачковий торт. Писали, як приготувати капустяний рулет та курку по-філіппінськи.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору