Літо нарешті прийшло в Україну. А разом із ним настав сезон морозова. І хоча у магазинах морозильні вітрини заповнені десятками його сортів, дуже хочеться поїсти того, найсмачнішого з дитинства.
Інформатор пропонує рецепт справжнього морозива Пломбір, яке не важко приготувати у домашніх умовах.
Пломбір по-домашньому
Продукти
- Молоко – 125 г;
- Ванілін – 5 г (якщо ви не любите цю добавку, то від неї цілком можна відмовитися);
- Цукор – 100 г;
- Вершки (35%) – 300 г;
- Яйця – 3 шт.
Приготування
Прокип’ятіть молоко та додайте цукор та ванілін. Залиште охолонути.
Після цього змішайте отриману масу з яєчними жовтками та поставте на водяну баню. Має утворитися суміш сметаноподібної консистенції.
Додайте вершки та ретельно перемішайте.
Розділіть масу на порції та поставте в морозилку. Обов’язково один раз на годину діставайте її й перемішуйте.
Цей пломбір буде володіти ніжним та вершковим смаком, як у дитинстві. Ви точно будете задоволені.
Спробуйте приготувати цю смакоту, і купувати пломбір у магазині вам вже не схочеться.
Раніше Інформатор писав про те, як приготувати морозиво з овочів та про те, як приготувати смажене морозиво.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова