Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області два водоканали призупинили роботу

Підрив Каховської ГЕС викликав катастрофічне падіння рівня води у Каховському водосховищі. Через  це вже два водоканали вимушені були призупинити роботу. Але без питної води мешканців не залишили. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Нікопольської РВА Євгена Євтушенка, два водоканали зупинились у зв’язку з критичним падінням рівня води в Каховському водосховищі.

В одній з громад вже зараз організовується підвіз та можливість отримання води для населення з розрахунком на потреби жителів двох ТГ. По іншім територіям триває підготовча робота.

До району прямують вантажівки з бутильованою водою та цистерни з технічною.

Мешканців закликали

  1. Економно споживати запаси води створені раніше.
  2. Не публікувати жодної інформації стосовно пунктів, де буде відбуватися, або відбувається розлив води. Важко передбачити, що ще на думці у росіян. Інформування буде здійснюватись через органи місцевого самоврядування.
  3. Не панікувати та допомогати один одному.

Раніше Інформатор писав про те, що при подальшому падінні рівня води у Каховському водосховищі перекачування води у водосховище Південне, від якого подається вода на 70% міста, стане неможливою та про те, яка ситуація з водопостачанням у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору